Podzimní kolekce

Připravte si peněženky, je tu kolekce! Musím přiznat, že kousky budou zajisté dobře použitelné, ale já z nich úplně nadšená nejsem. Krajkové a kytkové kalhoty, džínska s peříčky, náhrdelníky u krku, ze kterých se mi chce dusit.. prostě to není můj šálek kávy. Co je úchvatné je boho halenka a taky pejsek, pro mě hafana prosím bez ruky, ta je jakási tlustá..

Komentáře

  1. Tahle kolekce se vážně povedla, za poslední dobu je to pro mě asi nejlepší událost co se týče oblečení. Problém je, že kousky jsou krásné samostatně, ale co se týče kombinování je to už horší (přijde mi, že v šatníku mé lady chybí hezky zpracované basic kousky, kvůli událostem mám skříň zahlcenou součástmi různých bláznivých outfitů, které samostaně nejdou použít a zbytek outfitu k nim samozřejmě nemám). Ale i přesto za mě určitě velké plus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto bych vymyslela koš kam by se navždy mohli uschovat nějaké šílené kousky :D

      Vymazat
    2. Také už jsem o tom přemýšlela :D Místo klubových talentů, nebo co to je, by měli přeorganizovat šatník. Hodilo by se mi např. filtrování podle barvy, abych nemusela rozklikávat každou položku zvlášť a rovnou se mi ukázaly stejně barevné položky. Taky bych uvítala možnost zvolit si kousky, které se budou zobrazovat primárně, protože mám spoustu krásných a velmi dobře kombinovatelných kousků, které jsou však až na konci každé kategorie a tím pádem tak trochu opomíjené :D

      Vymazat

Okomentovat