Exotické dobrodružství

Krása střídá nádheru, aneb na tuto malebnou pláž bych klíďo píďo jela na dovolenku. Na LP mi plně postačí, když do apartmánu získám podlahu a tapetu. Vše se ale moc povedlo, i typ události je fajn, takže dávám palec nahoru.

Nábytek
Podlaha + tapeta
Hlavní odměna - pozadí

Komentáře

  1. Francine Clark1. srpna 2017 v 14:50

    Jako celek je to moc pěkné, ale že bych potřebovala jednotlivé kousky samostatně to zas asi né (to možná jen tu tapetu s podlahou a stan). Ale oceňuji, že akce trvá 10 dní a na kole je 10 políček (pokud jsem to dobře spočítala takhle narychlo), takže je teoreticky možné projít akci bez diamantů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to obdobně, naprosto by mi stačila podlaha a tapeta, těch plážových věciček už mám stejně milion. Teoreticky to bez dia jde, ale přiznejme si, že by jsme museli mít hooodně velké štěstí.

      Vymazat
    2. Francine Clark6. srpna 2017 v 11:08

      Sice jen teoreticky, ale pamatuji se, že bývala tahle akce s tím, že těch políček tam bylo víc než dní. Mohla bych se ještě zeptat, kolik stojí ta barevná bomba? Nemám tah takže mi nejde koupit, jen by mě zajímalo, jestli by to mělo cenu ještě pořídit.

      Vymazat
    3. Pokud ti to ještě pomůže, tak barevná bomba stojí 10 diamantů, to jsou teda pálky.

      Vymazat
  2. Je to pěkné, i když ne úplně moje téma. Takže si hlavu neustřelím, pokud toho moc nevyhraju. Typ akce mě baví. Konečně něco, co není jen o štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, mě kostičky taky baví... dokonce se každý den přihlásím na další verze, které normálně nehraji, ale mám tam účet, abych si zahrála. :D

      Vymazat
  3. Souhlasím ,toto se jim opravdu povedlo ,jen mám trochu problém, kam bytové doplňky strkat:-D byteček mám zařízený a předělávat se mi ho nechce:)brala bych tapetu a podlahu do bytu ,ale při mám štěstí chytnu jen jedno z toho:) a možná tak ještě kraba:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vali, to by asi chtělo další místnost za dia...:D Brala bych to samé co ty, tak snad se nám poštěstí. Já už mám podlahu.

      Vymazat

Okomentovat