Pirátské dobrodružství

A zase po roce, jsou tu Vánoce. Ale ne, místo Vánoc tu máme akci Superhrdinky a musím říct, že od posledně jsou snad lektvary ještě dražší. Akce mě nijak extra nezaujala, oblečení je vcelku nepoužitelné a účesy se mi nelíbí natolik, abych obětovala smaragdy. Za co dávám plusové body je outfit pro snoubence.

Pirátka 1
Pirátka 2
Pirátka 3
Pirátka 4
Pirátka 5
Pirát 6
Pirátka 7

Komentáře

  1. Tak do té 5 jsem se zamilovala :) Škoda, že bez diamantů se tam nedostanu. Navíc jestli budou lektvary zase předražené, tak to vidím jen na první dva, s trochou štěstí tři outfity. Jediné, co mě těší je, že účes i šaty u první pirátky jsou nádherné :) (to samé neplatí u té následující, vlasy sou fajn, ale význam toho oblečení v LP opravdu nechápu :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě celkově Piráti zklamali. Smaragdy do toho nedám, buď se někam dostanu bez nich, nebo holt nic. Líbí se mi snad jen 3 a poslední účes.

      Vymazat
    2. Taky z toho nejsem moc nadšená, ale to hlavně asi kvůli typu akce, zejména když jsem došla k první pirátce a zjistila, že po mně chtějí 50 smaragdů kvůli 25% šanci navíc. Outfity jsou většinou nenositelné, ale nakreslené je to opravdu pěkně :) (hlavně ta 2, škoda, že to jsou takové hadry).

      Vymazat
    3. Ceny jsou hrozné.. a to jsem typ akce Superhrdinky vždy měla ráda.

      Vymazat

Okomentovat