Popové hvězdy

Máme je tu, krasotinky krákající...:D Nakonec se nám z toho vyhrabala kolekce, to je celkem fajn, aspoň budu mít nějaké to nové oblečení. Vypíchla bych 4 kousky - šaty od Adele, podprsenky od Ariany a od Beyonce a pak ještě botky od Ariany, tydle kousky jsou moooc super. Jinak to snad ani mít nemusím, ale stejně si to koupím! :D Co se týče účesů - zklamání. Aby jste to nepochopili špatně, účesy se mi líbí moc a kromě toho od Beyonce bych je brala, jenže zklamání přichází při pohledu na ceny. Dia nemám, takže smůla, Zůzo.

Komentáře

  1. Francine Clark24. srpna 2017 v 9:19

    Tohle mě docela zklamalo, mám ráda, když přidají akční položky do salónu krásy, protože se dají koupit celkem levně, ale tyhle vlasy se mi nelíbí. Zdá se mi, že poslední dobou si kreativní tým moc práce s účesy nedává. Oblečení taky nic moc, šaty jsou moc krásné, ale takové jednolité. O té prapodivné kamufláži a plastové kšiltovce raději nemluvím :|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po delší době tě opět vítám na blogu, jsem ráda, že jsi zavítala. :D Mě se právě tydle účesy docela líbí.. jak se mi na první pohled líbil jen culík, tak nakonec se mi zalíbily vlasy i od Riri a Adele. Oblečení není nic moc, ale pák kousků se mi fakt moc líbí.

      Vymazat
    2. Blog navštěvuji pravidelně, mám ho moc ráda, ale v poslední době se na LP nic moc zajímavého nedělo :D Účesy by možná nebyly až tak k zahození, třeba ty od Adele a Rihanny jsou samy o sobě krásné, ale na lady se mi až tolik nelíbí a u těch zbylých dvou se mi zdá divná ta ofina. Outfity jako celek taky špatné nejsou (teda až na ten od Rihanny, ale to je tím, že mám averzi k rádoby maskovacímu vzoru), ale když je vidím v nákupním centru po kouskách, tak je to takové nijaké (ale musím souhlasit že ta podprsenka od Rihanny je skvělá, mohla by být jen maličko, maličko delší, a teď to vypadá, že na všem musím hledat jen chyby :D)

      Vymazat
    3. To jsem moc ráda! ♥ Ony se ty kousky ale zase budou dát celkem dobře kombinovat.. Prosímtě, já bych chyby hledala taky..:D ale zase, líp bych to teda rozhodně nenakreslila.

      Vymazat
  2. Že se zrovna z tohohle oblečení vyklube kolekce jsem nečekala a musím říct ,že některé ty kousky oblečení se mi líbí hodně, dokonce vemu na milost i ty maskáčové kalhoty,sice nejsou šálek mé kávy ,ale najdu využití i pro ně,jen teda nevím co budu dělat s tím kšiltem a korunkou,ale je to za dolary ,tak to koupím,každý bod na populku dobrý :)účesy se mi také líbí ,ale souhlasím s tebou Zuzi, také mě zklamalo ,že jsou všechny za dia, přesto jsem neodolala a těžce naškudlené dia z kola jsem investovala do toho culíku, no co se dá dělat, si musíme zvykat,že z nás dřou kůži:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem kolekci taky nečekala, ale je super, že dali ji..:) Tak kšilt třeba na tenis a korunku na ples. :D Jéjda, tak to ti budu culík tiše závidět, já jsem hold dia už utratila jinde..:D

      Vymazat
    2. Zuzi, tak jsem koukala ,že kolekce dnes zmizla ,ale účesy v salónu jsou dále, třeba je nachají na stálo a budeš mít šanci si na ně naspořit dia z kola , budu držet pěstičky,aby ti padaly:)

      Vymazat
    3. Já už je tam nevidím..:( ale tak nevadí, díky Vali ♥

      Vymazat
  3. Mě se tahe kolekce líbí :D Účesy super ale drahé :(
    Oblečení se mi líbí až na ty šaty od rianny jinak je to fajn :)
    Moc se mi líbí takoví to croptopoví tryčko :) Takže fajn hadříčky.

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem také utratila 200+ smaragdů za to oblečení je fakt hezké za ty smaragdy :D Ze 600 smaragdů na 400 :D

    OdpovědětVymazat
  5. Čože?? Ten cop bol za 13 dia?? :O Ale je mi to jedno veď to aj tak hrám len od novembra xD Ale to oblečenie Ariany je fakt super aj Adele ♥ Taly

    OdpovědětVymazat

Okomentovat